лайфстайл
Шарън Стоун загубила 9 бебета

Шарън Стоун загубила 9 бебета

Актрисата Шарън Стоун е претърпяла девет спонтанни аборта, разкри самата тя. 

По-рано тази седмица 64-годишната актриса коментира публикация в Инстаграм-а на „People“, включваща ексклузивно интервю с Пета Мъргатройд, която наскоро разказа за загубата на бебе, докато съпругът й Макс Чмерковски е в Украйна.

„Ние, като жени, нямаме форум, където да обсъждаме колко боли тази загуба. Загубих девет деца при спонтанен аборт“, разкри Стоун, която е майка на трима осиновени синове: Куин Кели, Лейърд Вон и Роан Джоузеф.

Това не е дребна работа нито във физически, нито в психически аспект, но някак си сме накарани да чувстваме, че е нещо, което трябва да понесем сами и тайно, с някакво чувство за провал. Вместо да получим необходимото състрадание, съпричастност и изцеление, от които така се нуждаем. Женското здраве и благополучие са яростно игнорирани“, коментира още холивудската звезда. 

Пета Мъргатройд, австралийска професионална латино танцьорка, родена в Нова Зеландия, разказва колко драматичен аборт е преживяла. Съпругът й също е танцьор и хореограф с украински корени. 

35-годишната Мъргатройд била с 5-годишният й син Шай, който гледал как я вкарват в линейка. Тя се обадила за помощ, след като се строполила на пода в спалнята на малкото си момче, напълно неспособна да се движи – дни преди това дала положителен тест за коронавирус. 

„Нямах сили. Не можех да отворя съдомиялната машина. Не можех да отворя хладилника, за да нахраня Шай, нито да му дам препека филийки“, каза известната танцьорка. „Стана толкова зле, че трудно дишах вече, беше наистина драматично“. 

В болницата Мъргатройд се обадила на съпруга си, който се намирал на хиляди мили – в Украйна, и го пуснала на високоговорителя, когато лекарят влязъл в стаята й. 

„Мислех, че носи лоши новини. Той попита: „Знаехте ли, че сте бременна?“, разказва Пепа. 

От другия край на телефона 42-годишният Чмерковски започнал да ликува.

„Той чу лекаря да казва: „Ти си бременна“, но от вълнението не чу и следващата част – бяхме загубили бебето“, споделя още тя. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.