знаете ли, че...
 Джони Деп се среща с адвокатката, която го защитаваше в делото на Острова

 Джони Деп се среща с адвокатката, която го защитаваше в делото на Острова

Джони Деп се среща с Джоел Рич – адвокатката, която го представляваше по делото му за клевета във Великобритания. 38-годишната Джоел защитаваше актьора в съда в битката му срещу „The Sun“. Той загуби делото, заведено през 2018 г. 

Когато процесът приключил, близките им отношения са се превърнали в романтични и двойката в момента е станала предмет на оживени дискусии през последните месеци, съобщава „Us Weekly“. 

Източник, близък до Деп и Рич казал пред списанието: „Тяхната химия направо излиза от рамките. Работата между тях е сериозна. Те са добра партия“. Ако слуховете се потвърдят, Джони ще последва примера на колегата си Джордж Клуни, който също се залюби с адвокатка – Амал. Сайта TMZ също съобщава за романса.  

Рич е сред адвокатите, които работиха по делото на Деп срещу британския вестник, след като той съди изданието за клевета през 2018 г., но тя не е била част от правния екип, който го представляваше в процеса му за клевета срещу бившата съпруга Амбър Хърд по-рано тази година.

Тя обаче присъства в съдебната зала във Вирджиния, за да покаже своята „подкрепа“ към актьора. 

„Нямаше професионално задължение да бъде там. Беше лично“, добави източник, твърдейки, че дуото „дискретно“ се е срещало в хотели по време на ранните етапи на връзката си. Живеещата в Лондон адвокатка Джоуел е омъжена майка на две деца, но от известно време е в процес на развод.

По-рано това лято се появиха слухове за близки отношения на Джони Деп с друга адвокатка – Камил Васкес, която го представляваше в делото му за клевета в САЩ срещу бившата му съпруга Амбър Хърд.

Васкес обаче бързо тушира слуховете, наричайки ги „сексистки“ и „неетични“.

„Много ме е грижа за моите клиенти и ние очевидно се сближихме“, каза тя пред „People“ през юни. „Но когато казвам „ние“, имам предвид целия екип и, разбира се, това включва Джони“. Тя каза, че с Джони са приятели от четири години и половина. 

Преди това Деп е имал връзки с Уинона Райдър, Кейт Мос и Ванеса Паради. След това той започна да се афера с Хърд скоро след като я срещна на снимачната площадка на филма „Дневникът на едно пиянде“ от 2009 г.

Двамата се ожениха през 2015 г., но се разделиха малко повече от година по-късно, преди официално да се разведат през 2017 г. Оттогава те са във война, включително битки в съдебната зала, които разкриха една нестабилна връзка, пише „Daily Mirror“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *