Хари и Меган ще присъстват на коронацията ако се държат прилично

Read Time:1 Minute, 42 Second

На принц Хари и на жена му Меган Маркъл, им е казано, че трябва да се държат възможно най-добре, ако искат да присъстват на коронацията на крал Чарлз Трети през май, пише “Daily Mail”.

Въпросът дали ще присъстват на голямата церемония продължава да се върти и макар да няма категоричен отговор, сега става ясно, че те са били предупредени, че ще бъдат изхвърлени от събитието, ако прекрачат линията и не спазват добрия тон.

Източник, близък до кралското семейство, твърди, че ако двамата се появят на церемонията, то те ще бъдат “наблюдавани като ястреби”, за да се гарантира, че всичко ще протече гладко през деня. Ако причинят проблеми, ще се сблъскат с гнева на бащата на Хари, крал Чарлз, смятат запознати.

Пред “Heat Magazine”, вътрешният човек казал: “Ако престъпят дори само една йота от допустимото поведение, ще им бъде забранен достъп до бъдещи кралски поводи”. А Чарлз може да предложи толкова много маслинови клонки, ако се държат прилично.

Източникът също така твърди, че други членове на семейството се чувстват объркани, че двойката е получила покани на първия ред за големия ден след бруталните им нападки срещу монархията.

“Лошото поведение няма да бъде толерирано. Меган и Хари ходят по възможно най-тънкия лед, дори и да не го осъзнават”, смятат още придворни.

В мемоарите си принц Хари, озаглавени “Spare”, пише неприятни неща за кралицата Камила. Смята се, че Камила го е “пожертвала”, за да подобри собствената си репутация в пресата.

Пред Андерсън Купър в “60 минути” преди представянето на книгата му през януари, херцогът на Съсекс заяви, че необходимостта на Камила да реабилитира имиджа си я прави опасна поради начина, по който тя изгражда отношения с медиите.

Той каза на журналиста: “Имаше открито желание и от двете страни за обмен, търгуване с информация. И поради факта, че става въпрос за семейство, изградено върху йерархия, и с нея самата по пътя ѝ към короната на кралица, ще има трупове по улицата”.

Крал Чарлз наскоро премахна достъпа на сина си до Frogmore Cottage, който той беше нарекъл свой дом.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *