Лорън Санчес и Джеф Безос: Животът като бизнес план

Read Time:7 Minute, 53 Second

53-годишната Лорън Санчес и 59-годишният Джеф Безос са насочили поглед към общото си бъдеще.

През май тази година собственикът на „Amazon“ предложи брак на любимата си с пръстен с огромен розов диамант, който вероятно е видим от Космоса и вече е многократно заснет от дългите обективи на папараците, които цяло лято бяха като сянка на богатата двойка и не пропускаха да запечатат всеки един момент от дългата ваканция, която те си спретнаха, плавайки с огромната яхта на Безос „Кору“.

Еволюцията на Безос, от срамежлив, позакръглен онлайн продавач на книги до титан в индустрията и третият най-богат човек в света, е зашеметяваща. Някога живеещ далече от медийното внимание и създал тесен и здрав пашкул около „Amazon“ и семейството си, днес бизнесменът сякаш е разкъсал защитната си обвивка, вече не е главен изпълнителен директор на „Amazon“ (роля, която отстъпи през 2021 г.), а семейното му гнездо е празно. Погледът му обаче вече е насочен в друга посока – към Космоса.

Лорън Санчес изглежда е идеалният партньор за този нов човек – необуздана в ентусиазма си, но също така социално умела и внимателна. „Лорън има невероятна интуиция, има почти вещерски сили. Тя вижда неща, които другите хора не виждат. Наистина е много чувствителна към другите хора и към това, което те мислят“, споделя Безос.

„Тя е искрата в живота на Джеф. Двамата са много влюбени един в друг. Тя го пали по най-добрия начин, страхотен стимулант е“, казва Бари Дилър, който със съпругата си Даян фон Фюрстенберг са сред най-добрите приятели на Безос. Близките на Санчес виждат промяна и в нея, откакто с Джеф са заедно. Сестра й е категорична, че щастието, което Лорън изпитва от новия си начин на живот, я прави по-спокойна с всеки изминал ден.

„Тя наистина ми помогна да вложа повече енергия в отношенията ми с хората. Винаги ме насърчава: „Обади се на децата си. Обади се на баща си. Обади се на майка си.“ Самата тя е много добър модел за подражание, защото поддържа връзка с хората“, разказва милиардерът.

Санчес също очевидно обожава по-екстровертния Безос. „Той е животът на купона, изключително ентусиазиран и забавен“, хвали го екзотичната брюнетка.  

Джеф й предлага брак в началото на лятото, криейки красивия диамантен пръстен под възглавницата. „Когато отворих кутията, мисля, че малко ми причерня“, спомня си бившата тв водеща. Въпреки че все още не са решили кога и каква ще е сватбата, едно е сигурно – Лорън ще носи името на съпруга си и вече няма търпение да се представя като „госпожа Безос“.

През януари 2019 г. двойката се появи на първата страница на таблоидите, когато любовната им афера беше оповестена публично от „National Enquirer“. Оттогава и Безос, и Санчес финализираха разводите си и днес гледат заедно напред и нагоре, към Космоса.

Лорън присъства на първия екипажен полет на „Blue Origin“ до Космоса през 2021 г. с Безос на борда. „Те си правеха шеги в капсулата, докато аз буквално плачех, държейки майка му за ръка“, споделя латината. Милиардерът също отбелязва емоцията, която е изпитал, виждайки цялото си семейство навън, за да изпратят него и брат му лек полет: „Това е дълбоко чувство, защото можеш да видиш колко си обичан от толкова много хора.“

Бъдещата госпожа Безос също планира да се впусне в подобно космическо преживяване през следващата година, като ще напълни капсулата на „New Shepard“ с още „пет забележителни жени“, въпреки че все още пази имената им в тайна. Докато това стане обаче, тя ще се задоволява с пилотирането на вертолет, за който е изкарала разрешително преди няколко години, с огромната подкрепа на любимия си мъж.

Жилищният комплекс, в който живее бъдещото семейство Безос, представлява поредица от сгради, струпани около двуетажна резиденция с широки прозорци от пода до тавана, построена до плувен басейн, направен да изглежда като езерце със скалисти брегове. Това е и мястото, където всички се събират за Деня на благодарността – над 30 семейства и приятели. Сред тях са децата и роднините на милиардера, както и семейството, децата и в някои случаи бившите половинки на Санчес с техните половинки.

„Животът ни е доста нормален. Ежедневието се върти най-вече около нашите деца“, споделя брюнетката. Двамата с Джеф имат договорка, според която, който от двамата стане пръв сутрин, трябва да направи кафе и за другия. Годениците се опитват и да тренират заедно.

„Не можем обаче да правим едни и същи упражнения. Той е на съвсем различно ниво от мен, като чудовище е във фитнеса“, обяснява бъдещата булка. Времето за лягане е 21:30 ч., с гледане на малко телевизия преди това.

Лорън е от жените, които обичат да помагат и го прави при всяка възможност. Нейното желание да дарява обаче придоби нови измерения, откакто срещна Безос. Особено е фокусирана върху екологичната работа на „Bezos Earth Fund“, ангажимент от 10 милиарда долара за климатични решения; „Академията Безос“, което е мрежа от безплатни предучилищни заведения; и „Наградата за смелост и цивилност“, която дарява 100 милиона долара на избрани хора, които да разпределят спечелената сума по свое усмотрение. „Лорън се събужда с мисълта как да помогне на хората“, казва Елза Колинс, съосновател на „This Is About Humanity“, организация, подкрепяща разделени и обединени семейства на границата между САЩ и Мексико, която наскоро получи 1 милион долара от Санчес.

През август брюнетката замина в Тихуана с трите си деца, за да реже тиквички в помощната кухня и да раздава раници, пълни с играчки и стоки от първа необходимост, етикетирани по възраст и пол.

Санчес не се притеснява от въпроса как съчетава собствения си въглероден отпечатък с работата си в областта на околната среда. „Мисля, че Джеф и аз наистина се фокусираме върху дългосрочния ангажимент към климата и сме изключителни оптимисти за това. Десет милиарда е само началото“, обяснява латината.  Тя казва, че те също използват екологично авиационно гориво, когато е възможно и че „Кору“ може да плава само с вятърна енергия. „Направихме го и е вълшебно“, допълва тя.

Наскоро Лорън бе отличена за филантропската си работа на гала вечерта „Това е за човечеството“, която се състоя в края на лятото. „Като малко момиче никога не съм мислила, че ще бъда тук горе“, каза тогава Санчес в речта си.

Бившата тв водеща прекарва детството си в Албакърки (двамата с Безос са родени в една и съща болница с разлика от шест години). След раздялата на родителите й, е отгледана основно от баба си, която работила на две места. Всяка сутрин двете ставали в 5 часа, за да се качат на колата – Лорън да си доспи на задната седалка, а баба й да ходи да чисти къщите. След което се отправяли към ресторант, на който възрастната жена била управител, а внучката й се приготвяла за училище в тоалетната на заведението.

В училище на Лорън съвсем не й било лесно, тъй като поради недиагностицирана дислексия й било трудно да се справя с уроците. Виждайки това баба й решила да я научи на всичко, което според нея една жена трябвало да умее: как да готви, как да чисти къща и как да шие. Тъй като не можела да си позволи роклите от универсалните магазини, Санчес сама си шиела дрехите, включително червената си бална рокля с буфан ръкави. „Така че модата винаги е била нещо забавно за мен“, обяснява латината.

Заради дислексията си, Лорън не виждала шанс да се развива като репортер, каквато била мечтата й, затова и се насочила към другата си страст – авиацията. На интервюто си за работа за стюардеса обаче, получила отказ, тъй като според екипа била „прекалено едра“ за подобна работа, въпреки че била с едва 5 килограма над нормата. Това я провокирало отново да обърне поглед към журналистиката.

На 19 г. се записва в „El Camino College“, където нейната професорка по радиожурналистика й помага да се справи с дислексията. „Преподавала съм на хиляди ученици, но Лорън беше запомняща се, защото изглеждаше толкова въодушевена. Знаеше точно какво иска да прави“, казва Лори Медигович, която помага на Санчес да се премести в „USC“ със стипендия.

Безспорно най-сериозната изява на латината в телевизионната й кариера е в предаването „Good Day LA“ по „Fox 11“, на което тя е ководещ в продължение на шест години. Заради работата си всяка сутрин става в 4:30 сутринта и се прибира вкъщи, за да посрещне сина си Нико от училище.

Следват изяви в предаванията „So You Think You Can Dance“, „Larry King Live“, „The Joy Behar Show“ и др. Днес тя е заменила тв кариерата си с филатропия и благотворителност.

Що се отнася до личния й живот, той също не е по-малко интересен. Първата й по-сериозна връзка е с водещия Рори Маркас, с когото се запознава, докато кара стаж в тв канал в Лос Анджелис. Двамата се сгодяват, но тя го изоставя след като си намира нова работа.

Следва връзка с играча от „NFL“ Антъни Милър, с когото се запознават през 1996 г., по време на „SuperBowl“, когато той играе за отбора на Денвър. Заедно са в продължение на 4 години, една, от които сгодени, но в крайна сметка се разделят. По думите на Милър, причината е нейна изневяра, което обаче близките й отричат, обяснявайки, че той не й е бил верен.

Санчес започва връзка с футболиста Тони Гонзалес, от когото се ражда и синът й Нико. След края на връзката им, латината се омъжва за агента Патрик Уайтсел, от когото има две деца – син Еван и дъщеря Елинор. Бракът им продължава до 2019 г., като раздялата им се случва след като в медиите излезе новината за връзката й с Джеф Безос.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *