Съдят Мадона, че излагала феновете си на „порнография без предупреждение“ по време на концертите си

Read Time:1 Minute, 3 Second

Мадона е съдена от фен, който твърди, че е бил измамен от нейното световно турне Celebration.

Според съдебни документи, получени за сп. People, мъж на име Джъстен Липелес, е завел колективен иск срещу 65-годишната певица. В него се твърди, че кралицата на попа и нейният промоутър Live Nation са подвеждали посетителите на концертите й да купуват скъпи билети и умишлено са прикривали подробности за шоуто.

По думите на ищецът, купувачите не са били уведомени, че шоутата няма да започнат навреме. В документите си Джъстен обвинява поп звездата и че е пяла на плейбек. В тях се посочва още, че посетителите на концертите са били принудени да гледат голи жени, симулиращи сексуален акт на сцената, подлагайки зрителите на порнография без предупреждение. Това предизвикало емоционален стрес у тях.

Мадона е известна с провокативните си изпълнения, в които има доста голота, еротични танци и докосвания. Кралицата на попа е обвинена, че участва и в нечестни, незаконни и измамни бизнес практики, които демонстрират нейното неуважение към феновете й.

Припомняме, че през януари певицата беше съдена от двама свои фенове, които я обвиниха, че е започнала със закъснение поредния си концерт от турнето. Три месеца по-късно правният екип на Мадона подаде молба за отхвърляне на исковете, твърдейки, че обвиненията им не са основателни.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *