Каква е тайната на Кендъл Дженър да получава всичко, което поиска

Read Time:1 Minute, 49 Second

Кендъл Дженър е отворена за хубавите неща в живота и знае как да ги приветства.

Моделът наскоро разкри как постига положителни резултати в личен план, а и не само. „Не преследвам, а привличам“, казва тя по време на кампанията на „Calvin Klein“ за 2023 г. пред „E!News“. „Това, което е предназначено за мен, просто ще ме намери“, оптимистична е тя.

А кои са нещата, които са я намерили през годините? „Миконос“, категорична е Кени. „Не бях ходила там от години.“

Тя се определя за късметлийка, предвид факта, че работата й изисква постоянно да пътува по света. „Имала съм забавни моменти навсякъде по света, така че изборът е труден.“

Коя друга част от живота си Кендъл изглежда е привлякла? Връзката й с Лошото зайче (Bad Bunny). През последните няколко месеца двамата влязоха в заглавията, че са нещо повече от „само приятели“. Оттогава насам звездата от „Keeping Up With The Kardashians“ и изпълнителят на „Me Porto Bonito“ биват засичани все по-често – като започнем от спортни събития, минем през язденето на коне и стигнем до посещаването на концерти.

На фона на тези слухове, превърнали се в реалност, все още никоя от страните не е дала публично изявление.

Въпреки това: „Обичам много силно и обичам без извинения“, споделя Кен за „Harper’s Bazaar“. „Не обичам сбогуването и ще се боря да не ми се налага да казвам сбогом“, категорична е. Както отбеляза – това отдавна е нейният подход към романтиката.

„Винаги се боря за връзките си“, разказва откровено. „Такава съм от малка, въпреки че бях срамежлива и затворена. Не се отказвам от нищо. Някои хора не са готови за това. Но е нормално. Предпочитам да съм такава, отколкото да се затворя и да не дам шанс“.

„Don’t chase, attract“. Няма нещо, което да не можете да направите. Този тип на позитивно мислене понякога се нарича и закон за привличането. Визуализирането на това, което искате, е простичък, но ефективен метод, който ви помага да постигнете целите си.

Силата на цитатът: „Не преследвам, а привличам“ не е шега. Начинът ни на мислене определя начина, по който виждаме света и се възползваме от възможностите, които той ни предлага.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *