Федералните служби в Лос Анджелис разследват кой е снабдил Матю Пери с наркотици във фаталната нощ

Read Time:1 Minute, 8 Second

Смъртта на Матю Пери вече се смята за затворен случай, но властите все още разследват как се е сдобил с наркотикът, довел до фаталния край.

„Това е обект на разследване от страна на полицейското управление на Лос Анджелис със съдействието на Управлението за борба с наркотиците и Пощенската служба на САЩ“, заявиха във вторник от отдела за грабежи и убийства.

Пред таблоида TMZ служители на правоприлагащите органи на града споделиха, че се води разследване за това откъде Пери e взел кетамин или кой му го е предоставил. Според изданието вече са разпитани ключови лица в Холивуд, за които се знае, че имат история или са злоупотребявали със забранените вещества. Засега няма извършени арести.

Припомняме, че в края на месец октомври 2023 г. звездата бе открита в безсъзнание в джакузито в дома си. Малко след смъртта на Матю токсикологичен доклад потвърди, че е починал вследствие на прием на кетамин.

Тогава от съдебна медицина заявиха, че актьорът се е бил подложил на терапия заради депресия и тревожност. 

Докладът на медиците изброи удавянето, коронарната артериална болест и ефектите на бупренорфина като допринасящи фактори и непосредствената причина за смъртта на Пери.

Иначе това не е първият случай, в който федералните служби помагат за разследването на смърт на знаменитост, свързана с наркотици. През 2018 г. те разследваха тази на изпълнителя Мак Милър, който също почина вследствие на свръхдоза. 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *