София Вергара: Ще се подложа на всяка една пластична операция

Read Time:1 Minute, 9 Second

София Вергара разкри плановете си за пластична хирургия, като сподели, че иска да се подложи на всички процедури, пише изданието Page Six.

51-годишната актриса, позната на много с участието си в „Модерно семейство“, заяви в неотдавашно интервю, че макар още да не се е подлагала под ножа, обмисля скоро да го направи. „Бих и ще се подложа на всяка една пластична операция, която мога, когато му дойде времето“, сподели София.

По нейни думи ако нямаше твърде натоварен график, вече би го направила. „Иска ми се първо да имам повече време за почивка, когато реша с каква процедура да започна като за начало“, каза още Вергара. „Трябва да е някоя по-лека, тъй като не мога да си позволя да отсъствам дълго от работа.“

Тя е убедена, че в даден момент ще промени изцяло външния си вид. В интервюто си актрисата сподели също, че е почитател на ботокса и не харесва филърите.

„Не им вярвам. Филърите вършат добра работа, когато си по-млад. Но когато си на моите години, те не ти помагат.“

Припомняме, че преди няколко месеца актрисата изрази неприязънта си към остаряването и призна, че би направила всичко, за да забави този процес. „Ще се боря с това на всяка цена“, каза тя пред сп. People. „Вече съм започнала да се променям, знам го. Но не мога да приема факта, че ще бъда един ден с бяла коса.“

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *