Арнолд Шварценегер за извънбрачното си дете: Когато Мария разбра, беше съкрушена

Read Time:2 Minute, 27 Second

Да имаш паралелна връзка, докато си женен, почти винаги излиза наяве. Дали спонтанно или заради гузна съвест, то накрая всички разбират.

Шварценегер също попадна в такава сконфузна ситуация преди повече от десетилетие.
В новия документален филм на Netflix „Арнолд“ 75-годишният актьор разказва за кариерата си в Холивуд, за мандата си като губернатор на Калифорния, както и за личните си скандали. В продукцията той обяснява и как е признал пред съпругата си Мария Шрайвър и децата им, че е имал афера с икономката им Милдред Баена и е станал баща.

„Мария и аз ходехме на консултации веднъж седмично“, разказва той в документалния сериал. Семейният психолог тогава е казал: „Мария иска да бъде много конкретна по отношение на едно нещо. Тя иска да знае дали ти си бащата на Джоузеф Баена.“

За момент сърцето на Арнолд било спряло, споделя самият той. В крайна сметка казал истината: „Да, Мария, Джоузеф е мой син“.

По думите му след това признание тя е била съкрушена.

„Да, имах афера през 96-а. По едно време дойде въпросът: Трябва ли да я запазя в тайна? Как да стане?“, разказва още звездата и допълва, че колкото повече дълбае в тази тема, толкова повече „раните се отварят“.

„Смятам, че съм причинил достатъчно болка на семейството си заради моите проблеми. Всички трябваше да страдат. Мария трябваше да страда. Децата трябваше да страдат. Джоузеф. Майка му. Всички.“

Актьорът от „Терминатор“ се жени за Шрайвър през 1986-а и имат четири деца: Катрин, Кристина, Патрик и Кристофър.

„Ще трябва да живея с това до края на живота си. Хората ще помнят успехите ми, но ще помнят и провалите ми. Това е голям провал. В миналото съм имал падения в кариерата си, но това е съвсем друго ниво“, доразказва актьорът.

„Няма нищо по-важно от това да имаш добър партньор до себе си, а Мария бе такъв. Въпреки погромът, те вече са в добри отношения. „Имаме наистина прекрасни отношения. На всеки специален ден сме заедно като семейство. Въпреки това нищо не е същото.“

Шварценегер и Шрайвър обявиха раздялата си през май 2011-а. Дни след това той публично се извини за аферата в интервю за „Los Angeles Times“: „След като напуснах губернаторския пост, разказах на съпругата си за това събитие, което се случи преди повече от десет години. Разбирам и заслужавам гневът, който моето семейство и приятели изпитват. Поемам пълна отговорност за причинената от мен болка. Извиних се на Мария и на децата си. Наистина съжалявам.“

В интервю за „The Hollywood Reporter“ през май Шварц заяви, че не му липсва да бъде женен. „Разводът бе много, много труден в началото. В крайна сметка продължаваш напред. Имам прекрасна приятелка – Хедър Милиган, която е много успешен физиотерапевт. Наистина се гордея с нея и я обичам“, сподели тогава той. „В същото време обичам и бившата си съпруга. С нея сме наистина добри приятели и се гордеем с начинът, по който сме отгледали децата си“, пише „People“.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *