Боксовата легенда Шугар Рей редом с Дейзи Ланг на благотворителна вечер за борба с диабета

Read Time:1 Minute, 15 Second

Събитието се проведе в Бевърли Хилтън и събра спортни величия

Първата ни световна шампионка по бокс – Дейзи Ланг, бе сред спортните величия, поканени от боксовата легенда Шугар Рей Леонард на червения килим за 13-тата годишна благотворителна  вечер на Фондация Шугар Рей Леонард. Събитието, проведено в Бевърли Хилтън в Бевърли Хилс, бе под мотото „Големи бойци, голяма кауза“.

„Трябва да се борим заедно и да победим диабета в етап 1 и 2“, каза Деси Кирова (Дейзи Ланг), която е първата българка, прокарала пътя на женския бокс у нас и в Европа, за което е удостоена в залата на славата в Америка.

Фондацията Шугар Рей Леонард е създадена през 2009 г. от боксовата легенда и шесткратен световен шампион Шугар Рей Леонард и съпругата му Бернадет. Фондацията се ангажира да финансира изследвания и грижи за педиатричен диабет тип 1 и 2 и да повишава осведомеността за двете заболявания. Стреми се и да помогне на децата да живеят по-здравословен живот чрез диета и упражнения. 

Диабет тип 1 засяга както деца, така и възрастни на всяка възраст. Появява се внезапно, причинява доживотна зависимост от инжектирания или изпомпван инсулин и носи постоянна заплаха от опустошителни усложнения. Диабетът тип 2 при децата се увеличава, подхранван до голяма степен от епидемията от затлъстяване.

                                                                      Снимка Личен Архив

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *